Responsive menu

Regulamin ochrony danych osobowych

PRAVILNIK O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA na mrežnoj stranici www.vosr.hr

 

Obveze društva VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o.

Uprava društva VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. pridaje značaj Vašoj privatnosti, stoga smo u potpunosti implementirali regulaciju Europske unije General Data Protection Regulation (GDPR). Molimo Vas pročitajte dolje navedena pravila kako biste saznali na koji način društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. prikuplja, obrađuje i pohranjuje podatke koje ste nam ustupili koristeći mrežnu stranicu www.vosr.hr, tj. preko kontakt obrasca.

Društvo VOLIMO ONO ŠTO RADIM d.o.o. prikuplja različite tipove podataka, uključujući one koje Vas identificiraju kao pojedinca, tj. Vaše osobne podatke (detaljnije objašnjenje nalazi se u nastavku).


 

Koje podatke prikuplja društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o.?

Dok koristite mrežnu stranicu www.vosr.hr, možemo prikupljati podatke koje ste s nama odlučili podijeliti, npr. preko kontakt obrasca. Također možemo prikupljati podatke vezane za Vaš pristupni uređaj i IP adresu putem koje ste pristupili mrežnoj stranici www.vosr.hr. Za više informacija o tome, molimo Vas pogledajte dolje navedenu sekciju „Kolačići i ostale tracking tehnologije“.

Dok koristite navedeni obrazac, direktno od Vas, prikupljamo podatke poput Vašeg imena i prezimena te e-adrese, kako bismo Vam pružili traženu uslugu.


 

Na koji način koristimo prikupljene podatke?

Kada podijelite s nama Vaše podatke, možemo ih koristiti radi pravovremenog odgovora na Vaš upit, (npr. kod određenih proizvoda i usluga ili preko kontakt obrasca), pri administriranju, poboljšavanju i kod analiza mrežne stranice www.vosr.hr - sve u svrhu praćenja marketinga, odnosno popularnosti pojedinih dijelova na mrežnoj stranici www.vosr.hr.

Dok koristite naše usluge, smijemo koristiti Vaše podatke:

  • radi uspostavljanja tražene komunikacije u svrhu Vašeg traženog upita za određeni proizvod/uslugu, npr. kada pošaljete upit putem kontakt obrasca društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. prikuplja dobivene osobne podatke
  • radi kontaktiranja i odgovaranja na Vaš upis u kontakt obrascu
     

 

Suradnja s trećom stranom

Niti iznajmljujemo niti prodajemo Vaše osobne podatke trećim osobama (fizičkim i/ili pravnim).

Ni s kim ne dijelimo nikakve osobne podatke naših korisnika.

Naši zaposlenici nemaju pravo koristiti osobne podatke naših korisnika.

Iako je malo vjerojatno, u slučaju kada dobijemo nalog nadležnog zakonodavnog tijela, VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. bit će dužno istima dostaviti tražene podatke. Društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. poduzet će potrebne mjere predostrožnosti kako bi se uvjerili da ovlaštena tijela koja podnose zahtjev zaista imaju legitimne razloge za tražene podatke.


 

Sigurnost i privatnost

Društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. čuva osobne podatke od neovlaštenog raspolaganja i pristupa te koristi organizacijske, tehničke i fizičke sigurnosne mjere radi što veće zaštite prikupljenih osobnih podataka korisnika mrežne stranice www.vosr.hr.


 

Kolačići i ostale tracking tehnologije

Podatci prikupljeni od kolačića pomažu nam u shvaćanju na koji način naši korisnici koriste mrežnu stranicu www.vosr.hr, sve kako bismo unaprijedili kvalitetu sadržaja.

Kada prvi put pristupite mrežnoj stranici www.vosr.hr pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražit će se Vaša suglasnost za njihovo prihvaćanje.

Nastavkom pregledavanja mrežne stranice www.vosr.hr prihvaćate korištenje kolačića.

 

Korisnik mrežne stranice www.vosr.hr (putem postavki svojeg web preglednika), u svakom trenutku može samostalno urediti (ograničiti i/ili onemogućiti) primanje kolačića, pri čemu napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s mrežnom stranicom www.vosr.hr, stoga isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja mrežne stranice www.vosr.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

 

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete naći na sljedećim linkovima:

ovdje - način anonimnog pregledavanja i postavke kolačića u pregledniku Firefox

ovdje - način anonimnog pregledavanja i postavke kolačića u pregledniku Google Chrome

ovdje - način rada "InPrivate" i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer

Korištenjem mrežne stranice www.vosr.hr smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka te mogućnostima koje su na raspolaganju prilikom korištenja kolačića.


 

Koje su Vaše opcije?

Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke, ali molimo Vas da uzmete u obzir kako su određeni podatci potrebni radi dobivanja povratne informacije vezane za tražene proizvode i/ili usluge kao i odgovora na Vaš unos putem kontakt obrasca.


 

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Ako želite pregledati i/ili ažurirati Vaše osobne podatke, kako biste se uvjerili da su točni, kontaktirajte nas na e-adresu: info@vosr.hr

 

Društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. učinit će sve kako bi Vam u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana, od Vašeg zahtjeva za pristup, pružilo uvid u tražene podatke i po potrebi ih ažuriralo, promijenilo i/ili u potpunosti uklonilo. Ako zbog određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana, obavijestit ćemo Vas o tome kada će Vam podatci biti omogućeni na uvid. Iako je malo vjerojatno, ali ako nećemo biti u mogućnosti podijeliti s Vama Vaše tražene podatke, bit ćete obaviješteni zbog kojeg konkretnog razloga nismo u mogućnosti izvršiti traženi uvid.


 

Pitanja vezana za ovu obavijest o pravilima o zaštiti privatnosti

Ako imate dodatna pitanja, i/ili eventualnu zamjerku vezano za zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na e-adresu: info@vosr.hr

 

Uprava društva VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. evidentirat će svaki upit i/ili zamjerku vezanu za zaštitu Vaše privatnosti te će istražiti i osigurati rezultate te istrage. Ako se utvrdi da je zamjerka opravdana, društvo VOLIM ONO ŠTO RADIM d.o.o. poduzet će sve odgovarajuće mjere.

 

¸